Even voorstellen……

Welkom op de website van Allround Logopedie Sanne Dingemans.

Mijn naam is Sanne Dingemans. Na afronding van mijn studie ben ik in 2005 eigenaar geworden van deze praktijk. In de loop van de jaren is de praktijk steeds verder gegroeid en heb ik er een aantal collega's bij gekregen en werken we op verschillende locaties (Strijp, Woensel-West en Hemelrijken). De hoofdlocatie maakt deel uit van Gezondheidscentrum de Pastorie.
De praktijk is opgestart als allround-praktijk. Tot op de dag van vandaag worden alle stoornissen in de praktijk behandeld.

Mijn affinititeit ligt in het behandelen en begeleiden van jonge kinderen en hun ouders. Denk daarbij aan kinderen waarbij de spraak-taalontwikkeling traag op gang komt (NmG/ Tan-Soderberg), maar ook aan problemen op het gebied van eten en drinken (preverbale logopedie / prelogopedie) en SI-problematiek.

Naast het jonge kind vind ik het werken met de volwassen client met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) problematiek (afasie/dysartrie/dysfagie) en stotteren een uitdaging.

Op vrijdag ben ik werkzaam op het Sint Theresiaplein in Strijp, de overige dagen behandel ik clienten aan huis.

 

Mijn naam is Lian van den Bosch.
In 2007 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond.
Direct na het behalen van mijn diploma ben ik gestart met het werken in een logopediepraktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan.
Sinds 1 juli 2010 ben ik werkzaam bij "Allround logopedie Sanne Dingemans". Ik werk op de locatie Sint. Theresiaplein (Strijp) (dinsdag t/m vrijdag). Door het volgen van verschillende cursussen verdiep ik mijn kennis en door deelname aan kwaliteitskringen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik vind het leuk om allroundlogopediste te zijn, maar mijn interesse gaat vooral uit naar behandelingen op het gebied van stemproblemen (manuele facilitatie) en lees- en/of spellingsproblematiek (dyslexie).

Mijn naam is Leonie Knuever. In 2011 heb ik de Opleiding voor Logopedie in Eindhoven afgerond. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij “Allround logopedie Sanne Dingemans”. Inmiddels heb ik veel werkervaring opgedaan in de verschillende stoornisgebieden en heb ik cursussen gevolgd op het gebied van articulatieproblemen en taalstoornissen bij meertalige kinderen. Naast het werken met kinderen vind ik de volwassen clienten met NAH problematiek een uitdaging en ben ik aangesloten bij MS Zorg Nederland. Ik werk op het Sint Theresiaplein in Strijp (maandag en dinsdag) en op SPIL Boschdijk (woensdag).


Mijn naam is Melany Comperen-Vugts en in juli 2013 heb ik de opleiding voor logopedie in Eindhoven afgerond. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken op een school voor zeer moeilijk lerende kinderen in Rotterdam. Sinds april 2014 ben ik werkzaam bij “Allround logopedie Sanne Dingemans”.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen alle aspecten van de logopedie. Eind januari 2013 ben ik voor 5 maanden afgereisd naar Suriname. Daar heb ik mijn afstudeerstage gelopen op de Mytylschool en het revalidatiecentrum te Paramaribo. Op de Mytylschool werkte ik met meervoudig beperkte kinderen met ernstige taal- en spraakproblemen.

Logopedie is een prachtig vak doordat het zo afwisselend is. Ik vind alle richtingen binnnen de logopedie interessant. De afgelopen jaren heb mij verdiept in logopedie bij Down syndroom, PROMPT en articulatiestoornissen. Daarnaast heb ik veel affiniteit met logopedie bij taalproblemen, stemproblemen, broddelen en stotteren.

Ik ben werkzaam op het Sint Theresiaplein in Strijp (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag) en SPIL Fellenoord (dinsdag).

Mijn naam is Vera van Erp. In 2014 heb ik de Opleiding voor Logopedie in
Eindhoven afgerond. Direct daarna ben ik begonnen als logopedist bij
"Allround Logopedie Sanne Dingemans". Tijdens mijn stages heb ik
voornamelijk ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen met spraak-
en taalproblematiek. Ik werk SPIL boschdijk (woensdag en vrijdag) en
SPIL Fellenoord (woensdag en donderdag).

Allround Logopedie Sanne Dingemans, lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Sanne Dingemans: 89906337491
Lian van den Bosch: 99908786391
Leonie Knuever: 29914484291
Melany Comperen-Vugts: 99912119491
Vera van Erp: 9912669491